PRO Dæmpbar COB LED Bånd Sæt – Kold Hvid

24V, 15W/m, 3,13A, 6000K, 9655LM, Ra90+, IP20, 2,4GHz

Fra: DKK 799,00 (inkl. moms)

Her har vi samlet et af vores mest populære COB LED bånd i et komplet sæt, som indeholder alt hvad der skal bruges for at få et flot kvalitetslys. Så behøver du ikke at sætte dig ind i en masse teknisk for at få det bedste lys. Vi garanterer nemlig, at du får det bedste af det bedste.

Sættet indeholder:

LED båndet i dette sæt har masser af lys med sine 1931 lumens pr. løbende meter, så det er særdeles velegnet som primær lyskilde.
Med sin høje farvegengivelse (Ra/CRI) på over 90%, sikrer du dig en meget høj lyskvalitet, som sørger for et behageligt og ægte lys.
Det er det perfekte valg til montering under køkkenskabe, i vitrineskabe, klædeskabe, sokkel, bag TV’et eller monteret i lofter i en af vores mange flotte alu-profiler.
Den medfølgende strømforsyning kan uden problemer trække alle 5 meter af båndet eller eksempelvis flere opdelte stykker samtidigt. Strømforsyningen er yderligere også godkendt til installation i og på møbler.
Via den medfølgende fjernbetjening, er det muligt at tænde og slukke, samt dæmpe lysstyrken op og ned. Det er muligt at dæmpe fra 100% og helt ned til kun 5%, så man kan tilpasse lyset til ethvert behov.

Sættet fås også i varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K) lysfarve.

Der ydes 3 års fuld fabriksgaranti på LED bånd og strømforsyning og 2 år på LED controller og fjernbetjening.

Lagervarer afsendes om:

Ekstra 230V tilslutningskabel - Metervare. Købes der eksempelvis 2 styk, sender vi 3 meter i ét samlet stykke.

Almindelig rund ledning med to kobberledere på hver 0,75 mm².

ledningen sælges på metermål i sammenhængende metre.

Bestilles der eksempelvis 7 styk, vil vi levere et helt stykke på 7 meter.

Den er godkendt til brug både indendørs og udendørs.

Ekstra lavvolts kabel - Metervare. Bestilles der eksempelvis 2 stk. sender vi ét stykke af 3 meters længde.

Lav-volts ledning med to ledere og tinbelagt kobber, til brug med bl.a. LED bånd eller andre lav-volts produkter, som eksempelvis møbelspot, troldtektskinner, m.m.

Kablet har en meget diskret lysegrå indikator på den ene leder, som gør det let at identificere plus og minus på strømføringen.

Sælges på metermål og i sammenhængende metre. Bestilles der eksempelvis 12 styk, vil vi altid levere 12 sammenhængende metre. Maks længde pr. hele stykke er 100 meter.

På lager (1-2 hverdage)

Komplet dæmpbar COB LED bånd sæt med controller og fjernbetjening og kold hvid lysfarve.
PRO Dæmpbar COB LED Bånd Sæt – Kold Hvid
Fra: DKK 799,00 (inkl. moms) Tilføj til kurv