GLS Returlabel til Varereturnering

Kan kun bestilles ved returnering af varer, som er aftalt med os forinden

DKK 52,25DKK 115,75 (inkl. moms)

Skal du returnere en, eller flere varer til os, kan du benytte dig af vores fragtaftale med GLS og købe en retur label af os. Dette er ikke et krav og du kan sagtens sende varer retur med dine egne fragtaftaler eller labels.

Priserne på fragten er vores rene kostpris. Derfor er disse priser faste og ikke til forhandling. Vi yder ingen rabatter på returfragt og der kan ikke benyttes nogen form for kampagnekoder på dette produkt.

LÆS DETTE, INDEN DU KØBER EN RETUR-LABEL:
Det er vigtig, at du køber fragt i det oprigtige vægtinterval. Vi vejer alle returpakker og er de tungere end det der er købt label til, vil vi fratrække ekstra omkostningerne til den korrekte fragt + et gebyr på 25 kroner (plus moms), som vi bliver opkrævet af GLS for underfrankering, i krediteringen af dine returvarer.

Derudover er det vigtigt, at de varer som du returnerer, returneres i samme stand og emballage, som de blev modtaget i.
Returnerer du alu-profiler, skal de pakkes forsvarligt ind hver for sig, så de ikke får ridser og slag under transporten. Modtager vi defekte varer, som er grundet uansvarlig indpakning, frafalder retten til hel eller delvis kreditering, alt afhængig af skadernes omfang.

LEDprodukter vil, i tilfælde af transportskadeder, sende billeder til dig, som dokumentation på skaderne, samt oplyse den reduktion, som vi fratrækker din kreditering. Det samme gør sig gældende ved underfrankering.

Lagervarer afsendes om:
Varenummer (SKU): GLS-RETUR Kategori: Tags: , , , , EAN: 5710000101458
GLS Returlabel til Varereturnering
DKK 52,25DKK 115,75 (inkl. moms) Vælg varianter