Lodning & Specialisering

Salming, afkortning og lodning af LED bånd efter ønske

DKK 9,00DKK 29,00 (inkl. moms)

Hos LEDprodukter.dk ønsker vi at levere dine LED bånd, som du vil have dem. Derfor tilbyder vi at afkorte, samle og sammenlodde LED bånd efter dine ønsker, samt lodde tilslutningskabel på båndet, der hvor du vil have det og i den farve du vil have.

Det kunne være, hvis du ikke ville have den sort/røde ledning, som båndene leveres med fra fabrikken, men i stedet ville have en hvid eller grå ledning loddet på og i en anden længde end standardledningen.

Alt dette og meget mere tilbyder vi alle kunder, som køber deres LED bånd hos os. Og endda til en uhørt lav pris pr. opgave.

SÅDAN FUNGERER DET:

Ønsker du eksempelvis et stykke LED bånd på 3,3 meter, hvor vi monterer en hvid ledning på 1 meter, i stedet for den sort/røde ledning som allerede sidder på båndet, så skal du blot bestille 1 styk “montering af ledning, samt 1  styk “Afkortning af LED bånd”, sammen med det LED bånd og den mængde ledning du ønsker. Husk at skrive dine ønsker i kommentarfeltet, når du går til kassen. Du kan også sende os en mail, ved at besvare den ordrebekræftelse vi sender til dig på mail, efter gennemført bestilling.

Det samme er gældende, hvis du eksempelvis ønsker 5 stykker LED bånd af 1 meters længde med 2 meter hvid ledning på alle stykker. Her skal du, ud over at bestille 8 meter hvid ledning, samt det ønskede LED bånd, bestille 5 stykker lodde service og skrive dine ønsker i kommentarfeltet, når du går til kassen, eller besvare den ordrebekræftelse vi sender dig på mail, efter gennemført bestilling.

BEMÆRK: Prisen er den samme, uanset om det er Enkeltfarvet, RGB eller RGBW LED bånd.

Alt garanti på produkterne er stadig gældende, selvom vi laver denne specialopgave for dig. Garantien dækker også de udførte opgaver.

Lagervarer afsendes om:
Loddeservice ved køb af LED bånd
Lodning & Specialisering
DKK 9,00DKK 29,00 (inkl. moms) Vælg varianter