TYRA 12V Mini LED Spot, Hvid

Ø28mm, IP65, 3000K, 3W, 220LM, Ra90+, Dæmpbar

DKK 119,00 (inkl. moms)

Om end, at man er til en klassisk stjernehimmel, eller har helt andre kreative idéer, så er vores TYRA Mini COB LED indbygningsspot lige sagen.

Ud over at være super kompakt, med et indbygnings hulmål på kun 28 millimeter i diameter og en indbygningshøjde på kun 34 millimeter, leveres spottet med en super moderne COB LED chip, som har et højt lysudbytte på hele 220 lumens, samt en lyskvalitet (CRI/Ra) på mere end 90%. Det kan, med sin IP65 klassificering, bruges både udendørs og indendørs

Spottet passer som direkte erstatning for halogen stjernehimmel spots.

BEMÆRK: Da dette er et 12V LED spot, må det ikke videresløjfes, men skal monteres i fordelerstik ved LED driveren. Derudover anbefaler vi ikke mere end et maksimalt kabeltræl på 4 meter mellem spot og driver, for at undgå spændingstab.

Spottet er godkendt til indbygning i møbler, lofter og lignende og må således også indbygges direkte i isolering.

HUSK en passende LED driver.
Du kan se vores udvalg af LED drivere (Dæmpbare og ikke-dæmpbare) i relaterede varer, længere nede på denne side eller her: LED Driver / Strømforsyning. Vi tilbyder også vores helt specielle fjernbetjente dæmpbare LED driver til netop dette spot, hvor der er mulighed for direkte tilslutning fra 4 til 12 spot på en enkelt LED driver.

Der medfølger 2 meter ledning, med en smart vandtæt skruemuffe til montering, samt stik, som passer i vores TYRA Dæmpbar LED driver med fjernbetjening.

Lagervarer afsendes om:

På lager (1-2 hverdage)

IBIS COB Mini LED Indbygnings spot, 12V, 3000K, 3W, 220LM, Hvid
TYRA 12V Mini LED Spot, Hvid

DKK 119,00 (inkl. moms)

Ofte købt sammen med dette spot

TYRA Dæmpbar LED Driver 4-12 spot

Smart LED driver til TYRA Mini LED spot, som er dæmpbar med fjernbetjening. Driveren kan også bruges til LED bånd og andet 12V LED-belysning med et samlet maksimum forbrug på 36 watt.

Via fjernbetjeningen er det muligt at dæmpe lyset op og ned, samt tænde og slukke lyset. Der er også en knap til nat-lys funktion, samt forudindstillede lys-niveauer, som kan vælges ved tryk på en knap.

Der kan tilsluttes fra 4 til 12 styk TYRA Mini LED spot, eller fra 10-36W 12V-belysning på en enkelt driver.

Leveres komplet og klar til brug, inklusiv netstik og fordelerdåse.

Bemærk: Fjernbetjeningen bruger 2 styk batterier af typen AAA (medfølger ikke).