UDGAVER

UDGAVER

Produkterne i denne kategori har inne nogen form for styring men tændes og slukkes blot via almindelig afbryder
Produkter som kan dæmpes, tændes og slukkes via en almindelig LED lysdæmper.

MAJA 3X CCT Akustiklys til Akustikpaneler Zigbee

230V, 24V, 2700K-6500K, IP20, Kompatibel med HUE og Zigbee2mqtt, Ra93+

Fra: DKK 1.499,00 (inkl. moms)

Giv dine akustikpaneler ekstra hygge med vores MAJA akustiklys sæt til akustikpaneler med lysfarvestyring.

Kan forbindes til Zigbee gateway og er yderligere direkte kompatibel med Philips HUE og Zigbee2MQTT.

Med et MAJA CCT-sæt kan du selv bestemme lysfarven og lysstyrken, som styres let via app og/eller stemmestyring. Det kan lyse i alle hvide lysfarver lige fra den almindelige varm hvide lysfarve på 2700 kelvin og over i den helt kolde blåhvide lysfarve på 6500 kelvin.

Sættet er en gør-det-selv løsning, men følger man den medfølgende vejledning, så er det et sæt som alle kan montere, uanset tekniske færdigheder. Det kræver ingen autorisation eller godkendelse at montere og tilslutte det selv, da det ikke er en fast installation.

Alle medfølgende dele i sættet består udelukkende af kvalitets komponenter og vi garanterer en lyskvalitet som er helt i top og langt ud over det sædvanlige.

Sættet består af:

Der er ydermere mulighed for at tilkøbe en, eller flere fysiske fjernbetjeninger, som kan kobles på sættet og bruges i kombination med app- og stemmestyring. Se udvalget herunder.

Der ydes 2 års fuld fabriksgaranti på alle komponenter og løsdele i sættet.

Downloads

Lagervarer afsendes om:

Lodning & specialiserings service

Hos LEDprodukter.dk ønsker vi at levere dine LED bånd, som du vil have dem. Derfor tilbyder vi at afkorte, samle og sammenlodde LED bånd efter dine ønsker, samt lodde tilslutningskabel på båndet, der hvor du vil have det og i den farve du vil have.

Det kunne være, hvis du ikke ville have den sort/røde ledning, som båndene leveres med fra fabrikken, men i stedet ville have en hvid eller grå ledning loddet på og i en anden længde end standardledningen.

Alt dette og meget mere tilbyder vi alle kunder, som køber deres LED bånd hos os. Og endda til en uhørt lav pris pr. opgave.

SÅDAN FUNGERER DET:

Ønsker du eksempelvis et stykke LED bånd på 3,3 meter, hvor vi monterer en hvid ledning på 1 meter, i stedet for den sort/røde ledning som allerede sidder på båndet, så skal du blot bestille 1 styk "montering af ledning, samt 1  styk "Afkortning af LED bånd", sammen med det LED bånd og den mængde ledning du ønsker. Husk at skrive dine ønsker i kommentarfeltet, når du går til kassen. Du kan også sende os en mail, ved at besvare den ordrebekræftelse vi sender til dig på mail, efter gennemført bestilling.

Det samme er gældende, hvis du eksempelvis ønsker 5 stykker LED bånd af 1 meters længde med 2 meter hvid ledning på alle stykker. Her skal du, ud over at bestille 8 meter hvid ledning, samt det ønskede LED bånd, bestille 5 stykker lodde service og skrive dine ønsker i kommentarfeltet, når du går til kassen, eller besvare den ordrebekræftelse vi sender dig på mail, efter gennemført bestilling.

BEMÆRK: Prisen er den samme, uanset om det er Enkeltfarvet, RGB eller RGBW LED bånd.

Alt garanti på produkterne er stadig gældende, selvom vi laver denne specialopgave for dig. Garantien dækker også de udførte opgaver.

Fysisk fjernbetjening

Med denne fjernbetjening er det muligt at styre vores Single Color og CCT controllere fra MiBoxer. Fjernbetjeningen kan bruges til både Classic Series og WIFI series og kan kobles på op til 60 controllere samtidigt.

Med fjernbetjeningen har man mulighed for at styre fire individuelle zoner, samt alle fire zoner samtidigt.

Mulighederne er at tænde, slukke, Skifte farvetemperatur (CCT) og dæmpe lyset i de individuelle zoner eller i alle fire zoner samtidigt.

Den bruger 2 stk. AAA batterier (Medfølger ikke)

[download-attachments id="6080" title="Hent datablad"]

Trådløs drejelysdæmper/betjening

Smart trådløs drejelysdæmper fra MiBoxer, som leveres i lækkert rengøringsvenligt materiale.

Lysdæmperen forbindes let til vores MiBoxer 2-i-1 controllere fra Miboxer.

Den kan monteres overalt og kræver ingen kabeltræk. Rækkevidden er ca. 30 meter.

Med lysdæmperen er det muligt at dæmpe lyset op og ned, samt tænde og slukke via tryk på centerhjulet. Kobler man den op med CCT lys, kan man yderligere skifte lysfarven ved at holde centerhjulet inde, indtil den grønne LED indikator begynder at blinke, hvorefter man skifter lysfarve ved at dreje på centerhjulet.

Betjeningen bruger ét styk knapcellebatteri af typen CR2032 (medfølger ikke).

Fås i både sort og hvid.

Touch Fjernbetjening CCT

Sofistikeret fjernbetjening fra MiBoxer, som bruges til analog kontrol af MiBoxers Single Color- og CCT-produkter.

Med sit flotte design og brugervenlige touch-betjeningspanel, kan denne fjernbetjening både hænges på væggen eller stilles hvor end det er ønsket.

Passer til vores Single Color og CCT/Ambience controllere fra Miboxer Classic Series og Miboxer WIFI series, hvor man kan koble den op på på hele 60 controllere samtidigt.

Bruger 2 styk AAA batterier (medfølger ikke)

Betjeningen har en rækkevidde på op til 30 meter.

[download-attachments id="7815" title="Hent Manual"]

MiBoxer Zigbee Gateway

Med denne ZigBee gateway fra MiBoxer, er det muligt at styre sine ZigBee enheder - ikke kun dem fra Miboxer, men alle ZigBee enheder generelt. Gatewayen er et godt alternativ til Philips HUE Bridg'en

Broen kan styre alle slags ZigBee enheder, som benytter ZigBee 3.0.

Der kan tilkobles op til 50 ZigBee enheder pr. bro. Man kan sagtens have flere broer koblet op og styre yderligere enheder, hvis det ikke er nok med 50.

Op til 100 meters rækkevidde.

2 års fabriksgaranti.

[download-attachments id="7801" title="Hent Manual"]

Ekstra alu-profil på 120cm

Denne kompakte og smalle alu-profil måler kun 10x10 mm og en længde på 1,2 meter.

Den passer perfekt til akustik paneler og lamel lofter/vægge, men er også egnet til andre formål.

Passer med alle vores LED bånd, som har en bredde på 8mm.

Profilen leveres komplet, inklusiv monteringsklips, endestykker og sort cover.

Ekstra længde af medfølgende CCT kabel (1 stk = 1 meter ekstra)

3-ledet sort lavvolts kabel med, som er ideel til brug med vores CCT LED bånd og akustiklys. Kablet har en ledertykkelse på 0,20mm² eller 24 AWG.

Kablet består af tinbelagte kobberledere, som giver en maksimal strømledning. Med dette kabel anbefaler vi ikke kabeltræk på mere end 10 meter, da længere træk vil kunne lede til spændingstab ved lysgiveren.

Den ene leder er markeret med en lysegrå stiplet linje for at man kan identificere lederne fra hinanden.

Sælges i metermål og i sammenhængende metre op til 100 meter (Hel rulle). Bestiller man eksempelvis 7 styk, får man 7 sammenhængende metre.

På lager (1-2 hverdage)

MAJA 3X LED til Akustikpaneler, 2700K, 4000K, 6000K, dæmpbar, app-styring, stemmestyring, m.m.
MAJA 3X CCT Akustiklys til Akustikpaneler Zigbee
Fra: DKK 1.499,00 (inkl. moms) Tilføj til kurv