UDGAVER

UDGAVER

Produkterne i denne kategori har inne nogen form for styring men tændes og slukkes blot via almindelig afbryder
Produkter som kan dæmpes, tændes og slukkes via en almindelig LED lysdæmper.

MAJA 4X Akustiklys til akustikpaneler

230V, 24V, 3000K, Tænd/Sluk, Ra90+

Fra: DKK 1.749,00 (inkl. moms)

MAJA er den perfekte belysning til akustikpaneler. Det skaber både hygge og et anderledes lys.

Denne udgave af sættet, leveres med en dæmpbar strømforsyning / LED Driver, som kan dæmpes via en almindelig LED lysdæmper, som eksempelvis vores NorDim200 drejelysdæmper, som kan tilvælges herunder.

Ønsker man i stedet mulighed for tænd/sluk og dæmpning via en fysisk fjernbetjening, app- og stemmestyring, samt have mulighed for at skifte mellem alle hvide lysfarver via CCT-lysfarvestyring, kan du bruge knapperne herover for at komme direkte til den udgave, som du ønsker.

Med sættet får du fire fuld længde COB LED lysskinner på 240 centimeter og med et flot varmt hvidt lys.

Der medfølger alt hvad man skal bruge til opsætningen, samt en udførlig brugervejledning som også kan hentes ned her på siden. Der stilles ingen krav om autorisation i forbindelse med opsætning og tilslutning, da det ikke er en fast installation. Derfor er det fuldt ud lovligt at montere og tilslutte det hele selv. Vi monterer 230V stikprop og ledninger i LED driveren, så det et eneste du selv skal være i besiddelse af, er en stjerneskruetrækker og små skruer til montering af de medfølgende monteringsklips.

BEMÆRK: Der er kun påmonteret ledning i den ene ende af de medfølgende LED bånd. Ønsker man at afkorte til eksempelvis 120cm og dele sættet i flere områder, skal man selv lodde ledning på, eller tilkøbe vores lodde- og specialiseringsservices, hvor vi klipper båndet og lodder ledningen på for dig. Du kan finde disse services her: Lodning og specialisering. Til opgaven skal du tilkøbe 1 x “Afkortning af LED bånd” og 1 x “Montering af ledning på LED bånd“, samt den mængde “ekstra ledning” som du skal bruge.
Vælger du i stedet selv at lodde ledning på, skal det nævnes, at loddekontakterne sidder på undersiden af båndet og de er relativt små.

Sættet passer til langt de fleste akustikpaneler på markedet, hvor lamellerne har en højde på minimum 10 mm og et mellemrum mellem lamellerne på minimum 10 mm. Heriblandt kan nævnes paneler fra Woodupp, Fibrotech, By Venø, Museliving, Acupanels, Denwood, i-Wood, Dolle og dem fra Bauhaus, Jem&Fix og Harald Nyborg.

Vi yder 2 års fuld garanti på alle komponenter i sættet

Downloads

Lagervarer afsendes om:

Ekstra 120 cm alu-profil - Komplet inkl. sort cover, endestykker og klips

Denne kompakte og smalle alu-profil måler kun 10x10 mm og en længde på 1,2 meter.

Den passer perfekt til akustik paneler og lamel lofter/vægge, men er også egnet til andre formål.

Passer med alle vores LED bånd, som har en bredde på 8mm.

Profilen leveres komplet, inklusiv monteringsklips, endestykker og sort cover.

Ekstra sort ledning (1 stk. = 1 meter ekstra)

Fleksibelt lav-volt kabel med tinbelagt kobber, til brug med bl.a. LED bånd eller andre lav-volts produkter, som eksempelvis møbelspot, troldtektskinner, m.m.

Kablet har en svag hvid indikator på den ene leder, som gør det let at identificere plus- og minus-siden på strømføringen.

Sælges på metermål og i sammenhængende metre. Bestilles der eksempelvis 12 styk, vil vi altid levere 12 sammenhængende metre. Maks. længde pr. hele stykke er 100 meter (Hel rulle).

2,5 meter ekstra LED bånd til dette sæt

Innovativ LED bånd med en bredde på kun 3 millimeter, som passer perfekt i eksempelvis vores XS alu-profiler til blandt andet. akustik paneler.

Grundet båndets bredde er ledningen loddet på undersiden af båndet.

Der er, fra fabrikken, monteret 15 centimeter tilslutningskabel i den ene ende af båndet.

Det må kun monteres indendørs, men må gerne monteres i vådrum, dog minimum 2 meter fra brusehovedet.

3 års fuld fabriksgaranti

Ekstra krympemuffer til samling af lavvolts kabler

Her får du 10 smarte klemmemuffer omsvøbt i kraftigt krympeflex, som sikrer at samlingen forbliver lufttæt.

De passer til alle vores lavvolts kabler på 0,35-0,38 mm2 og er perfekte til kabelsamlinger og forlængelse af de formonterede kabler på LED bånd. De er ideelle til brug i aluprofiler, hvor de, grundet deres neutrale farve og kompakte størrelse, ikke vil være synlige efter montering af frontcover på profilerne.

SÅDAN GØR DU:

  1. Afisoler ca. 0,5 cm i enden af hvert kabel og snog den eventuelt et par gange for at undgå at den trevler når den sættes ind.
  2. indsæt den afisolerede del af kablet i hullet på centersplitten i muffen. Gør det samme med det andet stykke kabel.
  3. Klem muffen sammen med en tang, så kablerne fastgøres.
  4. opvarm muffen jævnt med en varmepistol, hårtørrer eller forsigtigt med den blå del af flammen fra en lighter og kun indtil den omslutter kablet helt. Varmer man for meget, smelter krympeflexen.

På lager (1-2 hverdage)

MAJA 4X LED til Akustikpaneler, 2700K, 4000K, 6000K, dæmpbar, app-styring, stemmestyring, m.m.
MAJA 4X Akustiklys til akustikpaneler
Fra: DKK 1.749,00 (inkl. moms) Tilføj til kurv